Persoonlijke details

Kandidaat
CAUAV8647
Geboortedatum
04-05-1988

Opleidingen

2006 - 2009
Hotel & Hospitality; MBO
2003 - 2005
Metaaltechniek; Niveau 4
2023
Leadership en Management Training
2013
Service Adviseur
2010
Service Adviseur

Werkervaring

02-2019
Manager After-Sales

uitbreiding van de Parts & Accessories business unit. Daarbij coach en stimuleer ik mijn team voor persoonlijk groei en succes, en resultaten voor het bedrijf. * Verantwoordelijk voor het opstellen van het financieel plan, budget en target After-Sales. * Realiseren van de verkoopdoelstellingen. * Intern communiceren en borgen van de gemaakte afspraken met partners/klanten. * Inspelen op de behoeften van de markt en de klant. * Optimaliseren van de klanttevredenheid. * Onder de aandacht brengen van nieuwe producten, diensten en ontwikkelingen bij partners/klanten. * Kennis van marktonwikkelingen up-to-date houden. * Prijs en marktanalyses voor competitieve prijzen, marges en klantverwachting. * Product Management; uitbreiding assortiment met nieuwe producten/leveranciers en beheren van bestaand. * Project Management; bedenken, beheren en coördineren om speciale versies van bestaande modellen te introduceren. * Marketing; presenteren en promoten van nieuwe en bestaande producten via Social Media, Direct-Mailing en In-Store.

2015 - 02-2019
Coördinator After-Sales (Parts & Accessories) EMEA

* Realiseren van de verkoopdoelstellingen. * Intern communiceren en borgen van de gemaakte afspraken met partners/klanten. * Inspelen op de behoeften van de markt en de klant. * Optimaliseren van de klanttevredenheid. * Onder de aandacht brengen van nieuwe producten, diensten en ontwikkelingen bij partners/klanten. * Kennis van marktonwikkelingen up-to-date houden. * Prijs en marktanalyses voor competitieve prijzen, marges en klantverwachting. * Product Management; uitbreiding assortiment met nieuwe producten/leveranciers en beheren van bestaand. * Project Management; bedenken, beheren en coördineren om speciale versies van bestaande modellen te introduceren. * Marketing; presenteren en promoten van nieuwe en bestaande producten via Social Media, Direct-Mailing en In-Store.

05-2014 - 2015
Vertegenwoordiger Klantenservice EMEA

Experience. * B2B customer management. * Behandelen van offertes en facturen. * End-to-end process van de garantie administratie. * Klachtenafhandeling.

2009 - 2014
Service Adviseur

* Mede-verantwoordelijk voor financiële resultaten. * Klant management, bestaand en nieuw. * Behandelen van offertes en facturen. * End-to-end process van de garantie administratie. * Klachtenafhandeling.